Milkshakes

Milkshakes zijn lekker maar dat hoeven wij u niet te vertellen. Graag ontvangen wij nog tips over het maken van een lekkere shake!

Lekkere bananen milkshakes maken doe je natuurlijk met een blender. Maar wat zijn nou echt lekkere bananen milkshakes? Wij zijn voor je opzoek gegaan naar wat lekker is om in de blender te stoppen. Uiteraard beginnen we met de basis van banaan. Een banaan mag niet ontbreken in een lekkere shake. Met het basisingrediënt kan je eindeloos combineren in milkshakes. Verschillende smaken passen eigenlijk heel goed bij elkaar. Dit merk je vaak pas als je ze bij elkaar in de blender stopt.

Als je een standaard milkshake banaan wil maken dan gebruik je 6 bolletjes vanille ijs, 400 ml melk en 1 pakje vanille suiker. Dit stop je allemaal samen in de blender om je milkshake te maken. Snijdt de banaan wel van te voren even in stukjes voordat je hem in de blender stopt. Nu alle ingrediënten erin zitten zet je de blender ongeveer 1 minuut aan. Stop de blender na één minuut om te kijken of de stukjes bananen goed zijn verwerkt in de milkshake. Vervolgens serveer je de milkshake in een glas en je bent klaar. Een lekkere tip is om je glas even 10 minuten in de vriezer te stoppen. Je glas is zo ijskoud, waardoor je milkshake nog lekkerder smaakt.

Banaan milkshake

Milkshakes banaan kan je met verschillende stukken fruit combineren. Het zal je verbazen hoe goed banaan smaakt in combinatie met andere soorten fruit. Wat dacht je van milkshakes met banaan en aardbei. Bananen milkshakes kan je ook combineren met kiwi voor een frisse variant. Nadeel van kiwi is dat ze gaan stiften in combinatie met melk. Dit los je op door ze eerst even te koken en daarna bij de ingrediënten te stoppen. Je kan ook kiezen voor een zomerse milkshakes tijdens warme dagen. Combineer bananen met peer, meloen en aardbei voor de frisse variant. Gebruik in de basis altijd vanille ijs omdat dit goed past bij de smaakt van bananen.
Wil je zelf beginnen met bananen milkshakes maken? Schaf eerst een stevige blender aan om de ingrediënten bij elkaar te mengen tot een shake. Het leuke van een eigen blender is dat je zelf eindeloze combinaties kan maken met vanille ijs. Een milkshake kan zo ook even snel voor jezelf allen maken zodra je er zin in hebt. De ingrediënten die wij voor onze basis milkshake gaven zijn wel voor vier personen. Als je dit door vieren deelt heb je precies genoeg voor één verfrissende milkshake. Ook lekker is de banaan eiwitshake.