Blenders

Blenders
De basis van een heerlijke bananen smoothie zijn blenders. Je smoothie is helemaal nergens zonder een blender van kwaliteit. Gelukkig is dit heerlijke toetje steeds meer in opmars. Dit betekend dat je steeds meer blenders in de winkel kan kopen. Je hebt nu niet meer de keuze uit één machine. Maar je hebt de keuze uit tientallen machines. Wat je jezelf bijna mag gaan afvragen is wat je allemaal nodig hebt voor een heerlijke bananen smoothie?

Je merkt al snel dat als je een blender van hoge kwaliteit gaat aanschaffen je hem steeds vaker gaat gebruiken. In het begin gebruik je hem misschien alleen nog met bananen. Maar later ga je hem steeds meer voor andere gerechten gebruiken. De banaan wordt lang niet het enige fruitstuk dat je gaat gebruiken in de blender. Het is dus belangrijk dat je niet direct de eerste de beste koopt. Maar dat je ook een beetje let op de kwaliteit en wat de blender allemaal kan met je bananen. Als je blenders vooral gebruikt voor het maken van bananen smoothies dan is het belangrijk om rekening te houden met het ijs. Phillips heeft bijvoorbeeld een blender met ice crusher. Je kan zo het ijs klein laten snijden en verwerken in je smoothie. Dit maakt het recept pas echt af.

Als je smoothies wil gaan maken met de blender dan is het belangrijk om een ice crusher te hebben. Maar als je liever een milkshake wil gaan maken dan is dit helemaal niet nodig. Voor een milkshake gebruik je vooral zachte en koude ingrediënten. Maar puur ijs gebruik je meestal niet voor een milkshake. De keuze voor een blender ligt er dus heel erg aan wat je ermee gaat doen en waarvoor je hem gaat gebruiken. Hou hier rekening mee met het aanschaffen van je eigen machine. Als je er één aanschaft dan ga je in ieder geval plezier ermee beleven. Je zult merken dat je steeds vaker blenders gaat gebruiken in je keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Uiteraard kan je hem ook ideaal gebruiken voor je recept met bananen.